Danska begär

Sitter och drömmer om vita golv, sisalmatta och ett vitrinskåp Linnarp från Ikea (verkar iofs vara omöjligt att få tag på, kollat blocket i månader…) Det finns så många härliga inspirationsbilder att jag bara vill sätta igång att inreda. Glömmer liksom bort allt det där andra jobbet som att måla golv, dra bort strukturtapeter och allt annat förarbete. Tålamod har aldrig varit min starka sida och jag har alltid mycket idéer men beräknar inte alltid tidsåtgången helt exakt. Men drömma kan man ju och tillsvidare drömmer jag om detta. femina.dk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s