Happy lights

bilder: happylights.be

Jag har blivit helt kär i dessa ljusslingor från Happy lights. Vill ha alla…ja nästan i alla fall. Det känns som det finns så många användningsområden. En i barnrummet, i vardagsrummet, i sovrummet, på bordet, i en skål på hyllan, på altanen, ovanför spegeln, i trappan….ja jag har i alla fall många förslag men ingen ljusslinga ännu. Om man går in på deras sida så såg jag att man göra sina egna kombinationer, välja färg på sladd, antal bollar etc. Hittade dem även på dennyshome.se och juliasvitadrömmar.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s