God Jul

En riktigt god jul hoppas jag att ni alla har! Det har vi haft, med betoning på god! Det har sina klara fördelar med franskt blod i familjen. En av dem är Petit choux…mmm…Annars hade vi lite alternativ julmat och en annan favorit var brysselkålsalladen med äpple valnötter och knaprigt bacon. Den otroligt enkla men lika goda apelsinsalladen har nu blivit en klassiker här hemma (tack Ilona). Man skivar bara apelsinerna tunt och ringlar över lönnsirap och strör sedan över pecannötter. Till det har vi serverat Häagen Dazs vaniljglass, men det är gott au naturel. Sist men inte minst världens sötaste prins fick många fina klappar, morgonrocken var en favorit, annars var förpackningarna minst lika roliga som leksakerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s