Vita golv

Jag håller som bäst på att inreda det nya huset i huvudet.Vita golv vill jag så gärna ha…måste bara sälja in den idén till F. Hundarna är ju vita så då kommer man inte se lika mycket hår försöker jag med i ena andetaget medan jag sedan försvarar det vita golvet när han påpekar att allt damm kommer synas med att det är hygieniskt för då kommer vi städa oftare. Vi får väl se hur det går.

Tine K bild lånad från Sköna hem

2 kommentarer Lägg till

 1. Anonym skriver:

  Vita golv är ju bara sååå snyggt! Vill också ha!
  Oljade eller lackade?

  Gilla

 2. Mixochmax skriver:

  Visst är det?!! Det blir nog lackade om jag nu får som jag vill, men helst skulle jag vilja slipa parkettgolvet och vitvaxa det, men det får nog förhandlas om det…:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s