Bebisbesök i Uppsala

Idag var vi och hälsade på min kompis Alex och hennes nyblivna lilla familj i Uppsala. Det var premiär för F i Uppsala och han fick såklart prova på lite shopping där. Mer om det senare. Det jag vill visa i det här inlägget är hur otroligt duktig och pysslig Alex är. I hennes ”boande” period så tillverkade hon ex antal mössor, vantar, dregglisar, napphållare, påslakan, spjälsängsskydd och även supersnygga chassiskydd till bugaboon. Är väldigt imponerad och försöker övertala henne att hon ska börja sälja. Så om ni är intresserade, hör av er så tjatar jag lite till! Huvudpersonen för dagens besök var lille Leo som var otroligt söt och var väldigt snäll och duktig under hela dagen!

Husgarderober, Spjälsängsskydd, påslakan till spjälsäng och vagga, egentillverkad vimpel och ett litet urplock av alla mössor, allt tillverkat av Alex till sötaste lille Leo.

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Fina bilderna blev, lovar att massproducera med dig:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s