Feel good bloggar

Det är precis vad jag vill läsa. Jag gillar hur någon beskriver hur gott den där varma chokladen med lättvispad grädde smakar, eller hur krispigt vitt det är med vita tulpaner, eller fredagsmyset med god mat och massa smågodis. På det lite inredningstips och andra shoppingtips det är feelgood för mig, då behöver jag inte köpa massa tidningar utan det räcker gott att surfa runt hos mina favoritbloggar. Nu är det precis det jag tänker göra när jag sitter här ensam och ingen annan i familjen är vaken. Med kaffe och rostat bröd med hemmagjord aprikosmarmelad.

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Beautiful flowers!!! I really like your pictures!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s