Sov så gott

Jag är lite smått besatt av många saker, och en av dem är just lakan. Det bästa jag vet är att gå och lägga mig i sängen med nytvättade lakan, gärna strukna 😉 och letar alltid efter den perfekta känslan på lakan. Därför undrar jag om det är någon som har någon erfarenhet av dessa linnelakan från HM Home? Jag väntar nämligen på att de ska få in dem i vitt igen och tycker att det är ett väldigt bra pris på dem om man jämför med många andra lakan.
Ett plus är ju också att de ska vara lite skrynkliga, för där har annars Beach House legat på plus i just det avseendet.

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Tres jolie photos

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s