Fina lampor

Jag blev så kär i den fina lampan i tidigare inlägg så jag började göra lite research och hittade idéer på hr man kan göra egna liknande lampor till en bråkdel av priset och så verkar det ganska enkelt så man känner sig förmodligen väldigt händig om man lyckas. Jag ska i alla fall ge mig på det så ni får väl se senare även om det kanske inte får högsta prio. Korgen är TineK och den hittade jag hos Blackballoon och tygsladd och lampa till verkligt fyndpris på Clas Ohlson.

Bild lånad från Clas Ohlson
Bild lånad från Blackballon

Ska även kolla upp korgen från Myrra som jag visade tidigare och se om den finns i potentiell lampstorlek.

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Lova ett foto sen!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s