Fönstertittare och stuprännor

Idag har vi varit i nya huset. Eller inte i, men vid. Vi har mätt lite olika saker tex hängrännor och stuprör..superkul 😉 Själv ägnade jag mig åt förnstertittning eftersom vi inte har nyckeln ännu. Konstaterade att det var bra att jag kikade in eftersom jag har i mitt huvud målat upp måtten lite annorlunda , tex så var inte vardagsrummet fullt så stort som jag hade tänkt i mina inredningsplaner. Men det ska nog bli bra.
Längtar tills vi flyttar in! Ska bli kul att få börja på allvar. Jag ska sätt mig och göra lite moodboards över de olika rummen så jag får lite struktur, för när jag bara sitter och funderar så har jag tänkt ut 5 olika lampor som skulle passa bra. Jag rekommenderar verkligen att göra moodboards för att få en enhetlig plan.

Vi pratade senare vid middagen om att stuprännor verkligen är viktigt, och ja, det har jag verkligen förstått, men det är för den sakens skull inte speciellt roligt, så jag la över det på F:s intressen, medans jag tog över typ allt inne 🙂 Bra deal va?! Hur löser ni era inredningsprocedurer? På egen hand eller gemensamt? Eller gör ni som jag, säljer in idéen så mycket att i slutänden så tror de att vi bestämde det tillsammans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s