Middagstips

Alla som känner mig vet att jag har en viss besatthet av kokböcker. Har en gigantisk samling och man hittar ofta en på sängbordet. Det är verkligen inte så att jag lagar mig igenom alla recepten, snarare tvärtom. Man kan nog mer kalla dem för inspirationsböcker. Men en bok som jag lagat ganska många recept ur är Hemma hos Melker Andersson. Den kan jag verkligen rekommendera, och där finns recepten indelade i tre olika nivåer beroende på hur tidskrävande de är. På bilden syns våra favoriter Club Sandwich med chili majo. Mmmmm…Kör gärna på något surdegsbröd, vi valde levain.

6 kommentarer Lägg till

 1. Anonym skriver:

  Du får gärna laga mat till mig och samtidigt komma med inredningstips!! 🙂

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  Till mig med! Du verkar duktig på allt 😉

  Gilla

 3. mixochmax skriver:

  hi hi vad gulliga ni är. Nej jag är verkligen inte duktig på allt men väldigt duktig på att äta 😉

  Gilla

 4. mixochmax skriver:

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  Gilla

 5. Ida skriver:

  Kan du lägga upp receptet? Vill också smaka! 🙂

  Gilla

 6. Mixochmax skriver:

  Håll utkik mot slutet av veckan så kommer det då 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s