Vintertorr och vårkänslor

Nu slänger jag in ett tips som inte har speciellt mycket med inredning att göra men däremot att unna sig, och det tycker jag är snudd på lika viktigt. Jag var nämligen förbi hos den här tjejen igår och fyllde på med nya ansiktsprodukter. Tidigare har jag bara använt Dermalogica men bytte efter ett tag till Phytomers krämer. Idag köpte jag även rengöringen då min gamla var slut. Hoppas på bra resultat 🙂 Jag kan varmt rekomendera ett besök på salongen och unna sig en skinscrubber tex. Själv får jag nöja mig med krämerna då det råder något form av shoppingförbud light i familjen tills vi vet mer om när huset blir sålt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s