Beach House

Om ni som jag gillar sköna lakan kommer ni inte bli besvikna om ni prova Beach House lakanen. Jag fyndade mina förra året på rea på Sova, och nu såg jag att man kan göra det igen. Jag brukar alltid passa på att kolla Sova när de har rea för man kan göra väldigt bra halva priset fynd där. Har även handlat Gants lakan i egyptiskbomull sådana som de har på lite finare hotell för ett väldigt bra pris. Så ut och leta på närmaste Sova. Beach House finns även till barnsäng.

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Bra tips m lakan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s