A morning walk….

….är inget jag har tid med, men detta foto skickade en vän till mig. Hon har ett hus i Costa Rica och detta var vad hon såg på sin morning walk. Helt fantastiskt tycker jag och även om jag skulle ge mig ut på en morgonpromenad så tror jag inte att jag skulle stöta på något liknande.

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Då får du promenera i hagen 🙂

    Gilla

  2. mixochmax skriver:

    Hihi ja iofs så är jag ju inte så långt ifrån den där utsikten varje morgon, det kanske är mer morgonpromenaden jag är långt ifrån 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s