Bloggar jag gillar

Jag fick en fråga idag om jag visste några fler inredningsbloggar som jag kunde tipsa om. Eh…att jag gör!!
Jag kan börja med att tipsa om där hela mitt bloggläsande började och det var hos House of Philia, då jag strax hittade Julias vita drömmar, dåvarande Hedvig och Jag(moodboardwithflowers) och Marits vita skrin. Dessa kikar jag in hos fortfarande men för att bara tipsa om några favoriter till så slänger jag bara ur mig trendenser, helt enkelt, en mammas dag och addsimplicity.
Jag måste säga att det finns så mycket duktiga människor och om man börjar kolla runt så finns det så mycket inspiration att få!

Tinek home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s