Oscar & Clothilde

Oscar & clothilde

Om ni bor i Stockholm så tycker jag att ni ska passa på att besöka butiken Oscar & Clothilde, om ni inte bor där så kan ni surfa in på deras webshop. Det finns så otroligt mycket fint och så mycket inspiration att få där. Jag fastnade och började läsa breven mellan Oscar och Clothilde under fliken historien och det är så bra skrivet att det nästan känns som att man är där. Roligt att klicka sig in under de olika kollektionerna och se alla vackra saker som inte känns så masskopierade. Inspiration!!!

Oscar & clothilde
bilder lånade från Oscar&Clothilde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s