Pouf Magazine

Back to normal och synen har återkommit till 100%. Usch och fy vilken smärta det har varit…Och jag såg ut som jag varit i slagsmål. Men nu har allt återgått till det normala och jag ska försöka hålla mig undan de vassa fingrarna.
Satt och surfade runt lite och hittade en sida med en massa bra tips på vad man kan göra om man har infört köpstopp och känner att det är lite svårt att hålla…(hihi japp) på den här bloggen så hittade jag en massa smarta tips, och bla ett om gratis nätmagasinet Pouf Magazine. Toppen tips tycker jag som är lite lätt besatt av att handla inredningsmagasin.

En kommentar Lägg till

 1. A-C skriver:

  Hej,

  Tack för att du nämnt oss på din fina blogg!
  Det kommer ett nytt nummer av Pouf! Magazine nu på fredag. Missa inte det 🙂

  Kram,
  Ann-Charlotte Lovén
  Chefredaktör Pouf! Magazine

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s