Oj då….

Jo, alltså om ni tycker det har varit lite dåligt med inlägg på sistone så har det en enkel förklaring….
Jag hade surfat upp all min surf….Det kom ett litet sms om det i måndags, och då trodde jag att jag skulle klara mig tills på fredag, men icke sa nicke.
Så nu är jag tillbaka 😉
Jag gav F ett förslag på vad jag gääärna ville ha på alla hjärtans dag. Eller alltså jag brukar aldrig önska mig något på alla hjärtans dag, men jag skulle gärna vilja ha detta så jag försökte väva in det på ett bra sätt. Vi får se om jag lyckades. Kolla in på alla hennes fina smycken här
Fint halsband från little u 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s