Skafferi

Just nu så kanske det inte dyker upp så mycket inrednings inlägg här, men jag försöker att inte gå händelserna för mycket i förväg och inte möblera hela nya huset i huvudet, eftersom att jag redan hade missbedömt vardagsrummets storlek i huvudet 😉
Men tro mig jag tänker mycket på det och stackars F får 10 000 frågor om vita golv eller köksluckor eller bänkskivor etc
En sak som jag hoppas kunna göra är ett skafferi som man kan gå in i. Eller det finns ett utrymme under trappan som man skulle kunna göra något av. Vi får se om det kommer att gå. I mitt huvud funkar det i alla fall 🙂
Tyvärr vet jag inte vart bilden är ifrån, men jag gillar den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s