Mat mat mera mat

Det blir rätt mycket matinlägg just för tillfället, men det är ju så gott 😉 
Just nu så är det inte så kul att fota inredning när allt börjar packas ner i lådor i väntan på flytten.
Men det kanske blir desto mer av den varan senare.
Idag blev det pankopanerad torsk med kokt potatis och skirat smör. Mums tyckte både jag och M till min stora glädje. Annars brukar han mest rynka på näsan när jag har gjort mig till och lagat mat.
Till efterrätt blev det banan och kokos pannkakor. Väldigt enkelt och väldigt nyttigt. Om man inte som jag adderar lönnsirap och pecannötter. Ja det ska vara nötterna då. Om man inte känner för att steka pannkakor men ändå vill ha något sött så kan jag annars rekommendera den här goda yoghurtglassen. Yollibox, vi provade jordgubb, men det fanns i andra smaker också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s