Lite nytt

Jag har länge tänkt att jag ska fixa till min header på bloggen, för det har sett så tråkigt ut när man går in här. Men eftersom att jag verkligen inte är någon fena på det här med photoshop och känner mig rätt nöjd med att bara lyckats fixa en blogg så har det liksom känns alldeles för långt borta. Men idag eller rättare sagt kväll så tog jag tag i saken. Kan inte påstå att allt blev som jag hade tänkt mig, men lite bättre blev det allt. Gav mig också på att fixa bredderna, men där gav jag upp. Ju mer jag höll på desto rörigare blev det. Så nu får det vara nog för i kväll. Hoppas ni gillar det. 
Tror även jag gjort det lättare att kommentera nu för er som tyckte det var krångligt. Det enda jag inte lyckats med är att hitta lösningen på varför det är svårt för endel att se mina filmklipp. Men men vi får se om jag hittar lösningen på det också tids nog 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s