I min brevlåda

Jag vet inte om ni minns att jag skrev om ett halsband som jag gärna ville ha…? Jag ville gärna ha något personligt runt halsen och hittade något som jag tyckte om och tipsade F om det. Han kom dock inte ihåg det till den 14 februari, men efter några dagar så kom han på det och frågade om jag beställt…-Nej, men jag kan göra det NU! Och det gjorde jag. Nu är det här!! Jag blev supernöjd och det är ännu finare än vad jag trodde. Vill ni se också ha, kolla här!

 Nu har jag både F och M runt min hals, alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s