Sköna Hem

Jag gillar verkligen Sköna hems sida. De har alltid haft mycket bra inspiration där, men nu har de även två av mina favoritbloggar där, Add simplicity och Helt enkelt vilket gör dem ännu bättre. Kika in där för att inspireras. 
sköna hem add simplicity Helt enkelt
Bild lånad från Sköna Hem
Just nu tipsar de om hur man gör en moodboard, vilket kan vara bra om man ska inreda ett helt rum och vill få en bra överblick om vad som passar ihop och vilka färger som passar etc. Ett bra tips att göra innan man sätter igång med projektet. Så det lär ju bli ett gäng moodboards för mig i alla fall inom en snar framtid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s