Bonjour

God morgon!! Hade varit skönt med en sovmorgon kan man tycka en söndag, men det var bara jag och F som resonerade så. Så halv sju var det dags att vakna och vi hade inte så mycket att säga till om…Dock blev det favorit frukosten alla kategorier. Varma croissanter (tricket är att ringa ner till Hemköp och beställa 🙂
svenskt tenn, elefanter, croissant
Igår var vi en sväng till Sollentuna centrum. Liten har blivit väldigt självständig och går gärna åt andra hållet. När vi försöker köra hejdå tricket så vinkar han bara och fortsätter enligt sin plan… hmm…hur ska detta sluta 🙂
kofta lindex, jeans hm, rosa tulpaner
Kan ni se vad som anas i bakgrunden? Japp ett av mina budgettips, och jag kan verkligen rekommendera den! Supersnygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s