Från sjukhussängen

Stackars liten. Vaknade torsdag morgon och ville inte stå… Anade oråd då han är den mest aktiva lilla krabaten annars. Avvaktade ändå till em och åkte in till Danderyd vidare slussad till Astrid Lindgren och nio timmar senare har vi fått hjälp… Knappt en tår och inte någon sömn.. Röntgad och ultraljudad och en massa blodprov senare misstänker de att infektionen satt sig på skelettet höger knä. Intravenöst antibiotika i några dagar… Jag har tiggt till mig permision och åker hellre tillbaka för antibiotika. Tack alla fina snälla vänner som ställer upp och hjälper till! Det betyder massor!! Och heja pappa som är fast i skåne men dock klarade proven!! Vi är stolta!
Liten totalt däckad runt femtiden i morse… Desto gladare när lite av aptiten återvände. En extremt god kopp kaffe fick också vara med på ett hörn.

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Krya på dig Maxime!!! Kram från Philip + mamma

    Gilla

  2. Caroline skriver:

    Tack Philip!!! Jag hoppas vi ses snart!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s