Hemma igen & Superfront

Usch  och fy vad jobbigt det är när de små är dåliga.. Men nu är vi i alla fall hemma igen och vi slapp op. Medicin i munnen i fyra (!) veckor så ska det förhoppningsvis gå över. De gav tillslut upp i natt när de inte lyckades sätta infarter till det intravenösa och det slutade med att vi fick ge i munnen. Då var det inte kul att vara mamma. Men nu är vi hemma som sagt och han verkar rätt så pigg. Har både klappat hästar och busat med hunden 🙂
Nog om det. Ett litet tips som de flesta kanske redan sett, men ni som inte gjort det, kolla in Superfront. Nu kan man pimpa sin ikeamöbel till oigenkännlighet. Jag skulle kunna tänka mig flera olika varianter. Nu är jag ju inte så där jättevild i mina färgval, men det finns verkligen något för alla.
superfront skåp pax bestå ikea

superfront skåp pax bestå ikea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s