Sachajuan

Idag var det äntligen dags för klippning…och det var verkligen på tiden. Tyvärr så ringde de på morgonen från salongen och sa att Sacha var sjuk. Rackarns och jag som inte klippt mig på så länge…och om jag kollar i min kalender efter en lucka så ser jag inte en enda. Så sagt och gjort, jag fick en tid hos en annan tjej och åkte in. Mitt största problem var att jag helt brukar förlita mig på Sacha och satt som ett frågetecken när hon frågade vad jag hade tänkt mig och vad jag brukar göra. Eh…tänkt, det brukar jag ju slippa. Så det slapp jag även den här gången och jag blev lika nöjd då. Tyvärr så är jag ingen hejare på pose bilder så det slutade med att jag och M apade oss istället. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Anonym skriver:

  Åh vad snyggt!
  Verkligen superfint!!

  Gilla

 2. Mixochmax skriver:

  Tack snälla 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s