Going south

Hemma från årets första meeting som gick av stapeln i Åstorp. Nytt för i år var att de hade beställt extra kallt väder men också att jag åkte utan man, hundar och barn. En annan extremt positiv nyhet var att jag hade med mig Tinne :)!!! Kan ha varit den bästa nyheten. 
För att sammanfatta helgen på ett kortfattat sätt kan man väl säga att vi frös, morgontränade, red GP, frös, morgontränade, frös väldigt mycket, red int 2, blev 3:a (!), höll värmen, åkte hem. Där i mellan åt vi god mat med trevligt sällskap och träffade en massa roligt folk. Såg fina hästar och gladdes över Zircoon och Jennie som vann int 2 och var 2:a i GP kur!
En extremt nyttig helg är slut och nu ser jag fram emot säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s