My day

Idag är det ju min dag…ända sedan jag var liten har jag varit lite besatt av det här med min födelsedag. Lite på gott och ont ibland. Men fortfarande vid 32 års ålder så är min födelsedag viktig. Hihi lite barnsligt va?! Men trots att början av dagen började lite i moll så blev jag så otroligt glad när mina snälla arbetskompisar hade köpt en present till mig. En toppenpresent var det också! Presentkort på Ulrikdalsträdgård! Kanske redan hinner dit i morgon….Tack fina snälla ni! Och tack Tinne och Lucas för den fina boken. Faktiskt en väldigt bra bok och väldigt imponerande DIY!!
Även Pappa och Farmor kom förbi på en bit tårta. Lille M fick nog i sig 3 tårtbitar och 2 kanelbullar och var väldigt nöjd med det. 
Nu väntar jag med spänning på att få höra av F vad han har för överraskning, to be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s