En blixtvisit

Ja det är vad jag gör här för att titta in och berätta att jag lever och inte har lagt ned bloggen 😉 Ni som trodde att jag skulle ge upp rätt snart kanske tror att det är vad jag har gjort, men icke. Dock har jag fått prioritera lite. 
Helgen har bestått av förberedelser inför gårdagens hingstvisning som vi hade på Stjärnborg. Det blev extremt lyckat och jag är så glad och stolt att få vara en del av detta. I år var tredje året vi anordnar det, och det blir verkligen bättre och bättre. 
Stjärnborg har ju växt något enormt de senaste åren och det är roligt att titta tillbaka och se vad som hänt sen jag började. Kommer fortfarande ihåg när  jag och Heidi gick runt på vad som sedan blev en av flygelbyggnaderna. Nu är det en helproffsig avelsanläggning!
Trots att vi dagen till ära bjöd på snöfall så var det väldigt välbesökt och det är ju extra roligt! 
I morgon tar vi med oss två hingstar och åker till Skåne för en ny hingstvisning, även det en blixtvisit.
Snälla ge oss löv på träden och värme i luften nuuuu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s