Nya tankar

Nu har vi bestämt oss (för hundrade gången) att vi gör köket först och väntar med badrummen. Eftersom att vi är mest i köket och jag förmodligen kommer få spelet snart på vår extremt egensinniga nya spis. Den lever lite sitt eget liv och är lite för oberäknelig…
Så då är det ju bara att jaga inspiration och alla tips emottages tacksamt!!
Jag ska göra en moodboard tänkte jag för att försöka samla alla tankar (har ju en förmåga att skena iväg lite) Sedan är ju frågan hur vi ska göra med golven…;) Dessa golv va?! Jag har på förslag att måla dem nu innan vi byter ut dem och så får vi se om jag tröttnar på ljusa golv eller inte. 
Ja ja dags för sängen nu för i morgon väntar en extremt tidig morgon. Jag får klura vidare, men om ni har några fina köksbilder på lut så tipsa mig gärna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s