En galet bra dag

Dagen i Lidköping fortsatte på bästa sätt. Solen fortsatte att skina och bara gör ju en glad. Men gladast av allt gjorde Magi mig som var en pärla i Lövsta Future challenge kvalet och vi slutade som vinnare. Det var ju så galet att jag knappt förstått det än. 
Roligast av allt är att få vinna när man är nöjd med ritten och har en bra känsla, och så var det faktiskt idag. Väldigt glad för Jennie Larsson och Malin Rinné som lyckades bli trea och fyra i klassen, varav Malin som debuterade klassen på över 68%. Bara det tycker jag är värt att lyfta på hatten för!
Roligt att vara arrangör av en klass som är fyllda med så många fina hästar och duktiga ryttare!
Nu när jag ändå är igång så måste jag även få ge en stor guldstjärna till Tinne som har tränat oss så bra, och inte bara oss utan hade flera elever placerade i klassen. Och även en stor Stjärna till Linnea som är en pärla på allt från knoppning till att hålla humorn på en jämn hög nivå! För roligt det har vi i alla fall!
Dagen bjuder på sol igen och GP då även Tinne rider…svår konkurrens idag alltså 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s