Drömmer jag…?

Ja det kan man nästan tro efter den här helgen. Igår gav jag och Magi oss in i GP för tredje gången, och man kan ju nästan säga att det blev tredje gången gillt 😉 Vi slutade  på andra plats efter Tinne vilket nästan kändes som att vinna hihi. Och på 70,5%. Jag är inte så bortskämd att ligga på de procenterna, så att få det två dagar i rad var ju bara det superroligt!
Magi kändes snäppet tröttare idag, men var väldigt ridbar och med mig ändå. Jag har haft en väldigt bra känsla inne på banan båda dagarna. 
Tinne gjorde en enorm prestation på Timpa som helt hade misskalkylerat tävlingsplatsen och trodde vi begett oss tillbaka till världscup kval i Florida som han hade kvar på näthinnan då han tyckte det blev lite väl pampigt där med strålkastarljus och allt. Även om vi var väldigt noga med att poängtera för Tim att Lidköping var ett något lugnare resmål så valde han att lita mer på sin egen instinkt vilket resulterade i en något spänd häst. Men duktiga Tinne  lotsade runt herrn genom ett felfritt GP program med bla en 9 på piaffen. Hatten av för henne och vi lovade henne sovtid i lastbilen hem. Ett löfte som senare bröts 😉
Kamera sladden är tyvärr borta så det här är allt jag kan bjuda på för tillfället 
Denna måndagen har jag lyckats rida ett helt gäng med hästar och efter lite uppackning så gav jag och F oss av till Ikea och shoppade ett kök. Japp nu är det faktiskt gjort. Vi var helt inställda på att bära hem allt själv sparsamma som vi försöker vara. Det eller dumsnåla kanske 😉 Men nu blev det så bra att kylen och frysen var beställningsvara och behövde ändå betalas för hemkörning så då var det lika bra att få allt hemkört tyckte vi. Och nu i efterhand känns det extremt skönt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s