Inställda planer…

Som jag hade sett fram emot den här helgen.. Åka till Göteborg, bo på hotell och se Tinne rida världscupfinal. Men icke sa nicke, M vaknade på fredag morgon med 40 graders feber och sen efter mycket om och men och packade väskor etc så var febern fortfarande oförändrad och även jag drabbad.. Så det blev vackert att stanna hemma 😦 Men som tur är så kunde vi i alla fall se Tinne rida hem en mycket fin fjärdeplats! Imponerande!!

Tyvärr så lyckades jag inte få över mina bilder från kameran, men ni får hålla er till det funkar igen. Jag har nämligen lyckats ta tag i ett av mina projekt… Även F har arbetat som en galning den här helgen och han är verkligen i sitt esse nu när det finns en trädgård att ”leka” i.

Ps i dag blev liten 1 1/2 år!! Herregud vad fort tiden går!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s