Gråskala

När man flyttar till ett nytt ställe så vill man ju gärna fixa allt på en gång, sen så inser man ju ganska snabbt att det inte alltid är möjligt. Men en sak som jag gärna ville göra ville göra var att måla om sovrummet. Jag hittade en färg som vi tillsammans enades om var bra (i mina ögon perfekt) och när jag då drabbades av förkylning och först knappt orkade resa mig så insåg jag samtidigt att detta var förmodligen min enda chans att få sovrummet målat. Eftersom F hela tiden har sagt att det kommer sluta med att han får göra det så var jag ännu mera fast besluten att få det gjort själv. Att jag ångrade mig när jag började och svetten rann behöver jag kanske inte säga, men när jag väl var klar så blev jag så nöjd att det kändes värt allt slit. 
Färgen heter Drivved och är enligt mig en perfekt grå färg. Nu blev sovrummet lugnt och harmoniskt. Det som stör mig lite nu är spegelgarderoberna, men jag får nog lugna mig lite nu och leta efter andra skjutdörrar lite i smyg 😉

Hade tänkt att visa lite före bilder, men nu hittar jag dem inte i datorn.. trist, men det var i alla fall ljusgrönrandiga väggar innan. Egentligen en ganska diskret färg, men ändå inte så som vi (jag) ville ha det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s