På tur i trädgården

Jag och F kollade in våra ägor härom kvällen 🙂 Skämt åsido, men vi har utan att veta om det när vi köpte haft väldigt tur och lyckats få sol både morgon lunch och kväll på våran uteplats och pool. Inte illa va?! Så jag passade på att fota lite kvällssol. 
Det är verkligen spännande att se vad som växer upp nu under våren, jag måste dock hejda F som är ute efter att förgöra det mesta för den har iofs en rätt konstig utformning våran trädgård. Känns som att det har planterats lite rosenbuskar hipp som happ, gräsmattan är mer en mossmatta och en hel del andra saker som behöver fixas, men vi har ju tid 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s