God morgon

Kikar bara in och säger god morgon. Det är en väldigt trött Carro idag. Gårdagen bjöd på mycket aktivitet och lite vila. Det gick verkligen i ett. Höjdpunkten för dagen var att Fille tävlade för första gången i år, och var väldigt duktig. Han kan ju vara lite små rädd när han är ute och jag var verkligen beredd på det då det var första tävlingen och dessutom ute. Men han var väldigt duktig på framridningen och väl inne (eller ute) på banan så var han lite rädd men skötte sig ändå och var med mig hela tiden. Vi får hoppas att han har blivit ett år visare 😉 Det resulterade i alla fall i vinst på 68.8% och två varv till på den läskiga utebanan. 
Väl hemma igen var det dags för nästa projekt….Bygga ihop Ikea köket. Det hade kommit idag, och enligt vårt tighta schema så måste vi ha byggt klart allt tills på lördag då vi ska få hjälp att sätta ihop allt.
Så sagt och gjort, vi byggde stommar för glatta livet. Kändes som vi var två ikea robotar tillslut. Tolv stommar fick vi ihop igår. Tyckte vi var rätt duktiga, men till och med hundarna gav upp och somnade på soffan.
Nej nu dags att åka till jobbet, dags för nästa racedag 😉 To be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s