Rodeo och inspiration

Hejsan, har lyckats sno åt mig lite av Tinnes internet och slänger därmed ihop ett litet inlägg 🙂 Vi befinner oss för tillfället i munchen på tävling och på dagens program stod internationell Gp debut för mig och Poppi. Stort spännande och roligt tyckte jag, stort större störst tyckte Magi och körde inledningsvis ett av sina specialnummer dagen till ära. Hans specialnummer innehåller delar som luftsprång, hopp med skruv och korsgalopp. Saker som tyvärr inte ingår i GP…så resultatet blev lite därefter. Jag är ändå nöjd att jag lyckades hålla ihop det mesta. Tyvärr miss i tvåorna som kändes lite onödigt. Men överlägset sist blev vi trots allt. Vi skojade lite om att man ska ju börja från botten och jobba sig upp, jag tog dem på orden 😉 Tinne och Timpa slutade 5:a på en väldigt fin ritt!! Tim var exemplariskt duktig. Slutsatsen vr att han behöver en lång resa i kroppen så vi får köra Sverige runt innan SM 😉 trots lite deppigt för mig så har vi väldigt trevligt! SuperSara håller allt under extrem kontroll. Lussan håller koll på det mesta annat som kan behövas. Och Tinne kör oss vart vi än vill med vår Super Skoda 🙂 nu dags för middag och slutsnyltat på nätet 🙂 bilder kommer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s