Tråkigt och sötast

En väldigt tråkig sak jag fick reda på var att jag inte fick rida specialen… Det skulle ha varit så att 15 gick vidare men eftersom att de två första gick rida den andra GP rundan så skulle det betyda att de resterande 14 inkl mig skulle få rida specialen. Nu var det tyvärr så att ingen ville rida den andra rundan och det i sin tur betyder att 15 st går vidare till specialen, och en ryttare (läs Carro) inte får rida alls. Tråkigt som sjutton men jag får heja allt jag kan på chefen i morgon och träna mig lika bra så att jag nästa gång gör det lite bättre 😉
Tror att Magi kommer bli galet nöjd med beslutet, men han kommer få träna tills han aldrig mer vill gnägga eller bocka 😉

För att bli lite gladare så har jag kollat hundra gånger på världens sötaste M som F har skickat till mig. Han har lärt sig ropa på Ellie…:) men tyvärr lyckas jag inte lägga upp filmen… Jag ska jobba på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s