Turister på driv

Idag bar det av från den leriga tävlingsplatsen i Munchen mot nya äventyr. Etappmål för dagen var Valentina Truppa i Italienska Asti nära Turin. Efter mycket kartläsande och gps:and och överläggande med vår spanska och för dagen enda granne så hade vi en resplan. Och efter en hel del tänkande och pusselpackande så hade vi med 4 st hästar och nästan all packning. Dock fick vår skottkärra starta ett nytt liv i Tyskland. Vi försökte skänka den till den snälla spanjoren, men han hade inte heller plats.
Sagt och gjort, off we went. Det var en helt fantastisk väg att köra, men en sak som varken jag eller någon annan heller för den delen, hade tänkt på var ju min hysteriska höjdrädsla. Den gjorde sig påmind ganska omgående i Österrike och höll i sig landet ut. Så ingen var gladare än jag när vi rullade in i Italien. 
Måste ändå säga att det var en rolig väg att köra (med undantag de höga partierna) och väldigt vackert.
Dagens bästa var nog ändå när vi kommit fram och Valentinas mamma var gullig och skjutsade mig och Tinne till mataffären där vi hann gå vilda och shoppa allt möjligt från bröd parma oliver buffelmosarella och färsk underbar gnocchi! Så himla gott var det och nu kan vi knappt röra oss av matkoma. Lite sömn på det här och sen bär det av mot Vidabaun i morgon.
Branta backar och höga toppar

Moln på väg

Förstå min höjdskräck…:)

Fika på väg

Italiensk matfrossa

Vinrankor på macken

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Vackert! 🙂
    // VL

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s