I Vidaubaun

Efter en snabb och mycket fransk frukost bar det av tillsammans med våran enbart fransktalande taxichaffis till tävlingsplatsen. Han avslutade färden med ett desole (stavning?) som betyder typ jag ber om ursäkt..vi vet dock inte riktigt vad som var problemet.
Vi red både Timpa och Magi och de kändes fina. Sen träffade vi på Jeanna och hon hade koll på det mesta och tog med oss på en lunch i den lilla staden. Det är där vi sitter nu och njuter av solen och wifi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s