Tillbaka efter ett ofrivilligt uppehåll…

Tror inte mitt konto klarade av att jag loggade in från olika länder hej vilt, så det spärrades och var sen omöjligt att låsa upp eftersom att nätet är under all kritik … Men nu helt plötsligt funkar det. Tyvärr vågar jag inte skriva så mycket nu för Max har just somnat så i morgon kommer det roligare update! Men håll tillgodo med tvåa i nationscup, segrar av Minna Tinne och Mattias. Placeringar av även mig och Jeanna. Regn i massor, matshopping och massa annat skoj. Och bilder, ses i morgon !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s