Fynd och mera fynd

Norden matbord. Bild: Ikea
Igår kväll var vi en sväng till Ikea för att lämna tillbaka lite köksinredning som blivit över. Som alltid tvingade jag in oss på Fynd avdelningen och till min glädje så är nu M på min sida(älska Ikea). Han är nog nästan en snäpp värre än mig.
Där inne stod i alla fall ett Norden matbord med 40% rea. Vi har ju pratat om hur vi ska måla om vårat ekbord, men insåg att färgen och jobbet var dyrare än avd det här bordet var. Tyvärr hade vi ingen trailer med så vi sa att om det finns kvar i morgon (läs idag) så slår vi till, annars var det inte meningen….
Sagt och gjort vi åkte dit idag strax efter öppning (jag var stressad till max och övertygad att det skulle vara sålt) och det fanns kvar. Men det som händer när vi ska lyfta bordet är att det släpper i skruven under bordsskivan. Inget allvarligt, men vi hann ju överlägga en gång till vilket resulterade i ytterligare 200 kronors rabatt och i slutändan kostade vårt nya matbord 699 kronor.  
Det är vad jag kallar fynd!
Det enda problemet är väl kanske att stolarna inte passar toppenbra ihop med bordet nu… men det har jag berättat för F att jag kan lösa efter några loppisbesök 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s