Inspiration


Här kommer en liten inspirationskälla från Alvhem. Jag gillar ju vitt och ljust så det passar mig fint.
Tänk vad mycket inspiration man kan få nu på nätet. Tidigare var ju den enda lösningen att köpa en tidning. Och när man väl hittat en tidning man gillade så fick man vackert vänta en månad på det nya numret.
Nu för tiden är vi ju otroligt bortskämda med inspiration och lättillgänglig sådan. Bloggarna uppdateras varje dag och mäklarsidorna är sprängfyllda med inspirerande bilder. Jag tycker det är underbart, även om jag fortfarande tycker att inget går upp mot en hederlig tidning. Men en sak som jag har tipsat om tidigare är I-pad magasin. Snudd på lika bra som en tidning utan papperskänslan dock. Tips på sådana är bla Trendenser som har fått till ett riktigt bra magasin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s