Första grillkvällen

Vilken kväll det var igår. Helt underbart väder. Vi grillade och åt ute för första gången i år och det lär bli fler gånger. Som alltid gled samtalsämnena ut på vad vi ska göra och vill göra etc. En sådan sak är att göra om altanen. Vi får väl se hur länge vi kan hålla oss från att starta det projektet…. 
Igår var jag och köpte kakel och kakeldax där vi hittat det kakel vi ville ha. Och jag måste bara säga att vilken service! Hon plockade raskt ihop allt jag behövde. Gav mig rabatt, en nybakt vaniljbulle och lånade ut sin egen kakelkap. Nu gäller det bara att F får upp det snyggt och rakt också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s