ReFurn

Mitt mellan alla hästinlägg måste jag bara slå ett slag för återanvändning. Jag är ju som sagt en loppis/blocket junkie, och nu har jag hittat en annan sida som jag tycker är värd att nämnas. ReFurn, som är en möbelbutik som tar emot möbler som de sedan rustar och säljer. Dvs ger möblerna nytt liv och på så sätt återvinner dem. Bra grej tycker jag som ibland inte hittar (eller har råd) det jag vill ha i butik. Och bra att återvinna och inte bara slänga gamla möbler.
Fina öglanstolar

Underbara keramikplattor som kan användas som skärbrädor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s