Lagtävlan och individuell tredjeplats

Idag har det ridits GP här på NM som också var lagklass. Tyvärr har det regnat på oss mest hela tiden idag, men det börjar kännas som mer regel än undantag den här säsongen 😉 

Jag startade som nummer ett i vårat lag och nummer 3 i klassen (två finska ind ryttare och så den första finskan) Mitt mål var att rida en säker runda utan fel itan att riskera för mycket. Eftersom att banan var rätt tung så vågade jag inte satsa för mycket. Vi lyckades ta oss runt ”felfritt” på 67.63% och behöll faktiskt ledningen i klassen tills de två sista ryttarna susade om oss. 
I morgon ska jag ge allt och försöka mig på lite bättre piaffer och övergångar. Det är där jag gärna lättar av och låter honom gå lite väl mycket framåt. Han gör egentligen väldigt fin piaff, jag måste bara våga vara kvar på stället. Så i morgon ska jag nog våga lite mera 😉
Tillbaka till laget så var Emilie nummer två. Tyvärr kan jag inte säga så mycket om ritterna för det var så långt till banan att jag inte hann se några andra. Men Emilie fick 64.78, efter det var det Natalie som hade tre stora missar men ändå fick ihop 63.89, sist ut var Carro som tyvärr fick en oväntad miss i en piaff och slutade på 66%. 
Sammanlagt så slutade laget på en tredjeplats och vi hade skojat redan tidigare att vi hur som helst skulle få medalj och det fick vi ju 😉
Danmark vann och Finland blev tvåa.
Nu sitter jag utanför vårt rum för lille M sover fortfarande djupt 🙂
19.30 är det sound check och efter det ska vi ut och äta allihopa 🙂 
En stor eloge till Liane som gör ett superjobb och håller koll på allt!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s