Hemma, medalj och nya vänner!

Nu har vi äntligen kört i land och med bara en halvtimmes bilresa så ska Magi snart få sträcka ut sig i boxen. Resan hem gick också bra så det var skönt.

Jag har knappt fattat att det blev en bronsmedalj på NM. Vi kom med som reserv så mitt mål var att rida så bra som möjligt och hoppas att de inte skulle ångra att de tog med oss 🙂 Så jag är jätteglad över båda dagarnas resultat! 
När jag kom på morgonen igår så var hela Magis boxdörr söndersparkad och det stod en steward utanför. Troligtvis har han rullat sig och sparkat sönder den när han skulle upp. Panikkänslan kom krypande men lyckligtvis var han lindad och utan en skråma 🙂
Det andra som hände var att när jag skulle vinka igång musiken så kom inte ett ljud, så jag vinkade igen och trodde såklart de skulle starta om musiken men det gjorde de inte så det blev galet bråttom och jag hann precis in på banan 🙂  Jag är väldigt nöjd med mina serier idag, men vi har mycket att finslipa på. Men ååååh vad roligt att rida kur!! Jag tror faktiskt Magi tycker det också. Åtminstone kämpade han på bra idag. Tyvärr lite småmissar som jag får ta på mig men det gör jag gladeligen när det nu räckte till brons 😉 Det var en spännande väntan och när sista ekipaget, danska Bo med Cajo kom ut och såg väldigt nöjd ut och direkt började linda på med vita lindor så tänkte jag att fyra är ju också bra…tills F gjorde tummen upp och jag var 3:a!! Bo hade0.3% sämre än mig. Rätt sida av strecket :))
Caroline Bonde tog revanch och knep silvret på en mycket fin ritt.
Natalie Oldfors på superfina Winnie B fick ju rycka in med kortast möjliga marginal och har gjort ett bra NM. Dyra missar som kostar i procent men bättre känsla idag. Det har varit väldigt roligt att resa ihop med Natalie och Peter och det hoppas vi att vi får göra igen! 
Emilie och Miata gjorde en bra kur men blev lite ojämnt bedömda och slutade 7:a i klassen. 
Liane har varit en klippa i sin roll och det har varit väldigt roligt att lära känna henne lite bättre också! 
Nu är mitt första NM slut och vi rullar in på Lövsta! I morgon väntar vardgen..,
En stor puss till min snälla F som hr varit fantastisk med M hela helgen! Tusen tack sötaste :)))

Glada ”Carrosar”

Lägg till bildtext

Powernap innan hemfärd
Vad mer behöver man…Silvermedalj, mobil och en morot.

Night check

Godmorgon

sötaste supporten ever

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Stort Grattis!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s