Frukost och pioner

Vad härligt det är att vakna när solen lyser. Det är helt enkelt så mycket enklare att kliva upp. Det känns rätt avlägset nu, den hemska långa vintern vi hade i år. Jag förstår verkligen varför vi i Norden uppskattar det ljusa fräscha i inredningen, när vi har det så mörkt halva delen av året. I Belgien tex där F kommer ifrån är det ju fortfarande ljust på morgonen och em på vintern, det tyckte han var största skillnaden här, inte kylan och snön som man skulle kunna tro. 
Jag bjuder er på en liten frukostbricka med hembakat bröd och ett gäng pioner från trädgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s