Tänkvärda ord

Eftersom vi har haft lite köpstopp (läs tråkigt) så har jag inrett a la budget style. Men vad passar då bättre än att tejpa upp lite tänkvärda ord vid sängkanten… Så det blir det första jag ser när jag vaknar. Om jag inte vaknar åt andra hållet, för då möts jag av antingen en sovande F och i nuläget även en liten M. Eller en torkad pion och ett underbart dopfoto. Det fina med budgetinredningen är ju att man kan ångra och ändra utan att man behöver få ångest att det kostat en massa. 

 
Förresten så såg jag att det kommit några gröna små strån i mitt trädgårdsland…väldigt spännande det här 🙂

Två lite oskarpa mobilbilder får ni leva med 😉 för nu ska jag krypa ner och sova…God natt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s