Bråkig kamera.

Är lite sur på min kamera, eller iphoto… Lyckas inte tömma kameran så tillsvidare får jag fota med mobilen. Igår kväll fixade jag lite snabblösningar för att jag skulle kunna nöja mig ett tag till innan jag målar om. Vill så gärna bli av med tapeten i vardagsrummet som har en struktur yta och lite vit men shiny yta. Jag förstår själv att det inte är någon hög prio så jag flyttade raskt över de två andy printen och vips blev jag av med lite shiny vägg 🙂 dock ska det ändras lite vid tillfälle men omväxling förnöjer så det blir bra så länge 🙂

En annan glädjande sak är att elen i köket är nu helt tillbaka och min lampa lyser precis så fint som jag hoppades på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s